Dying Light 2 Day One-patch bevat meer dan 1000 fixes

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 16:30
dying light 2f1622447869
De Day One-patch van Dying Light 2 bevat ruim 1000 fixes. De pre-release versie van de game had een aantal bugs waardoor je niet verder kon spelen.
De Day One-patch van Dying Light 2 bevat meer dan 100 bugfixes boven op de duizend die zijn gemaakt sinds de game goud is gegaan. De bugs in de pre-releaseversie van de game bevatten onder meer dialogen die de voortgang van het verhaal blokkeerden. De game crashte regelmatig en had geluidproblemen.
Het blijft voor Dying Light 2 niet bij bugfixes: ontwikkelaar Techland belooft ook dat de game vijf jaar lang updates zal krijgen. Wat we precies kunnen verwachten in deze updates heeft de ontwikkelaar niet verteld. Mogelijk zullen dit evenementen, locaties, verhaallijnen en items zijn die naar de game komen.

Dying Light 2 uitgesteld voor Switch

Recent kondigde Techland aan dat Dying Light 2 voor de Nintendo Switch is uitgesteld. De game komt voor die console niet meer op 4 februari, maar zal nu “ergens binnen zes maanden” uitkomen. Dit is niet de eerste keer dat de game is uitgesteld, want eigenlijk had hij moeten uitkomen in het voorjaar van 2020.
Dying Light 2 komt op 4 februair uit voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.