‘Dwayne Johnson speelt hoofdrol in Call of Duty-film’

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 18:30
call of duty warzonef1583833409
Volgens een nieuw rapport zal Dwayne Johnson spelen in een film gebaseerd op de Call of Duty-games. In 2015 is al een film over de bekende shooterreeks aangekondigd door uitgever Activision.
Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson in een film zal spelen gebaseerd op een populaire game. Nu beweert een nieuw rapport van Giant Freakin Robot dat Johnson de hoofdrol zal spelen in een Call of Duty-film. Deze onthulling komt blijkbaar van één van de ‘vertrouwde en bewezen’ bronnen van het nieuwsmedium.
Het is nog niet bekend wat het verhaal of de setting van de film zal zijn. Zo speelt de eerste game zich af in de Tweede Wereldoorlog, maar hebben games zich ook plaatsgevonden tijdens de Koude Oorlog, de moderne tijd en zelfs in de toekomst.

In 2015 werd er al een Call of Duty-film aangekondigd door Activision. De film zou toen naar verwachting in 2018 of 2019 worden uitgebracht en geregisseerd door Stefano Sollima. In 2018 werd er vervolgens aangekondigd dat er zelfs een vervolg zou komen van de film. Later werd alleen bekendgemaakt dat de film niet langer een prioriteit was voor Activision, maar met de recente overname van Microsoft zal er mogelijk nieuw leven in geblazen zijn.

Dwayne Johnson mogelijk in andere film?

Als deze geruchten over een Call of Duty-film niet kloppen, wordt het interessant om te zien naar welke game The Rock verwijst. De acteur verscheen onlangs in Fortnite, waarin hij de rol van The Foundation op zich nam, een belangrijk personage in de game. Het is ook mogelijk dat Johnson zal verschijnen in Paramount’s Sonic the Hedgehog 2. Zo werd er in de eerste film een opmerking gemaakt van Sonic over The Rock als president.