Game releases februari 2022 - Horizon Forbidden West en Elden Ring!

Article
dinsdag, 01 februari 2022 om 18:00
horizon forbidden west 3f1622150785
Het is een maand geleden dat 2022 begon, maar qua gaming is het eigenlijk vaak zo dat het jaar pas in februari echt begint. Er waren dit jaar wel wat mooie game releases in januari, maar februari 2022 is de eerste maand om echt naar uit te kijken. Wat komt er deze maand allemaal uit?
Februari 2022 kent twee enorme klappers en het is moeilijk te zeggen welke groter is. Op de achttiende brengt Neerlands trots, Guerrilla Games ons namelijk Horizon Forbidden West, vermoedelijk een must-have voor PlayStation-eigenaren. Als Horizon Zero Dawn enige indicatie is, wacht er weer een fantastisch avontuur.
Precies een week later, op 25 februari, komt FromSoftware met een nieuwe game. De studio gaat met Elden Ring voor het eerst open world. Bovendien is er voor het verhaal samengewerkt met George R. R. Martin, die met deze game zowaar iets afmaakt.
Horror-fans kunnen deze maand in Dying Light 2 duiken. Spelers worden in deze game opgewacht door zombies en parkour. Ben je niet van de horror, maar zie een potje geweld wel zitten, dan kun je aan de slag met de fighting game The King of Fighters XV.
Ook kun je in februari twee Life Is Strange-titels herbeleven via de Remastered Collection. Hiermee komen de games ook voor het eerst naar Switch. Daar kun je deze maand ook (opnieuw) kennis maken met Assassin’s Creed-klassiekers in de Ezio Collection, of via de cloud de Kingdom Hearts games spelen.

Wat zijn de game releases van februari 2022?

Februari 2022 heeft op de meeste platforms aardig wat te bieden. Hierboven konden we dan ook niet alles belichten, dus vind je hieronder een uitgebreider overzicht.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Valt het je tegen wat er deze maand verschijnt, maar heb je toch zin in een nieuwe game? Kijk dan eens bij de releases van januari. Eerlijk is eerlijk: het is niet heel waarschijnlijk dat je daar iets vindt wat je is ontgaan, maar je weet maar nooit.

Populair Nieuws