Dwayne Johnson: 'Red Notice is Netflixs best presterende film'

News
dinsdag, 30 november 2021 om 11:00
red notice fotof1637319123
Volgens Dwayne Johnson, de acteur die een van de hoofdrollen speelt in Red Notice, is de film de best presterende film die Netflix ooit heeft gemaakt. Dit zei de acteur in een bericht op Instagram.
Dat de acteur de film een succes noemt zou ook beter zijn voor Netflix, het is namelijk de duurste film die ooit is geproduceerd door de streamingdienst. Alleen verschilt de mening over hoe goed de film is erg tussen de kijkers en recensenten.

Is Red Notice echt een succes?

Het is wel te zeggen dat de film een succes is voor Netflix. De film stond nog maar net op Netflix en toen werd er in totaal al meer dan 280 miljoen uur naar de film gekeken. Het enige is dat er een groot verschil is in meningen over of de film goed of slecht is.
Op Rotten Tomatoes, een site waar cijfers worden gegeven aan films, is te zien dat recensenten niet zo enthousiast zijn over de film. De film scoort dus ook laag, maar daarentegen zijn juist de kijkers erg enthousiast. Daar scoort de film juist goed mee. Gezien de positie van Netflix is het voor het bedrijf het meest belangrijk wat de kijkers vinden. De film is dan ook wel een succes te noemen.
Het is alleen de vraag of de film een vervolg krijgt. Volgens de regisseur van de film is er zeker een mogelijkheid voor een Red Notice twee of misschien wel drie. Het alleen dan wel de vraag of Netflix weer een grote investering wil doen. Het ligt er dus echt aan of Netflix het succes ook merkt in het aantal nieuwe abonnees. Dat laatste was wel het geval met de Zuid-Koreaanse hit Squid Game.