Komt Netflix met een Red Notice 2 en 3?

News
vrijdag, 19 november 2021 om 12:30
red notice fotof1637319123
Onlangs is de Netflix film Red Notice op de streamingdienst verschenen. De film is de duurste film die Netflix ooit gemaakt heeft. Volgens Marshall Thurber, de regisseur van de film, is het goed mogelijk dat de film een of meerdere vervolgen krijgt. Dit vertelde hij in een interview met The Hollywood Reporter.
Sinds kort is Red Notice te zien op Netflix. Het is de duurste film die Netflix ooit heeft gemaakt. De film blijkt een succes te zijn, want er zijn een hoop kijkers. De regisseur van de film heeft gezegd dat het daardoor goed mogelijk is dat er een tweede en derde Red Notice film gaat worden gemaakt.

Beide films worden achter elkaar opgenomen

Mochten er twee nieuwe Red Notice films bij komen, dan ziet de regisseur graag dat deze films achter elkaar worden opgenomen. Dit betekent dus dat mocht Red Notice 2 uitkomen en deze niet zo'n succes is, Red Notice 3 dan nog sowieso uitkomt. Maar de regisseur wil dit niet omdat hij bang is dat Red Notice 2 een flop wordt.
Dit maakt vooral het plannen van de opnames voor de films makkelijker volgens de regisseur. De drie hoofdrolspelers zijn namelijk bekende acteurs en hebben een drukke agenda, daarnaast zegt Thurber dat het ook beter zal zijn voor hem persoonlijk, want mochten de opnames van de beide films toch worden opgesplitst, levert dit meer stress op.
Of er twee extra films komen ligt ook aan Netflix. De productie van eerste film was al duur, want de drie hoofdrollen die worden gespeeld door de acteurs Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson zijn wegens hun bekendheid erg duur.
De drie acteurs kregen allemaal 20 miljoen voor hun rol. Het zou niet gek zijn als de acteurs nog meer geld zullen vragen voor een tweede of derde film. Het ligt er dus echt aan of Netflix denkt dat de films meer zullen opleveren dan dat ze gaan kosten.