Call of Duty Warzone spelers vinden vervelende Riot Shield bug

News
dinsdag, 30 november 2021 om 11:30
call of duty warzone 6f1640113643
Spelers van Call of Duty Warzone hebben een bug ontdekt, waardoor soms de Riot Shield plots uit de inventaris van een speler verdwijnt. Het wapen ziet de speler daarna nooit meer terug. Een vervelende bug, want de Riot Shield is moeilijk te vinden. Over de bug en voorgaande Riot Shield bugs is zelfs een soort rap gemaakt.
Call of Duty Warzone spelers moeten voorzichtig zijn wanneer ze de Riot Shield gebruiken. Door sommige handelingen kan het schild namelijk plotseling verdwijnen. Mocht een speler namelijk worden neergeschoten en gerevived worden door zichzelf of een teamgenoot, dan verdwijnt het wapen. De enige uitzondering is wanneer de speler ook een shotgun gebruikt als tweede wapen.

Riot Shield controversieel wapen

Niet iedereen zal het jammer vinden dat er zo'n soort bug bestaat, omdat niet elke speler fan is van het schild. Het kan de speler namelijk bijna volledig beschermen tegen kogels en kan ook de tegenstander pijn doen. Aan de andere kant zijn fans van het schild juist klaar met alle bugs waar het schild sinds de toevoeging last van heeft.
Het wapen is ook een beetje te sterk, dus is het ook moeilijk vindbaar. Het is dus wel zuur voor spelers die het schild hebben gevonden, dat deze plots kan verdwijnen. Hopelijk wordt de bug dan ook snel opgelost, maar dit is toch onwaarschijnlijk.
Een snelle oplossing van het probleem zit er misschien niet in, want de developers achter de game zijn momenteel druk bezig met waarschijnlijk de grootste update die Warzone tot nu toe heeft gekregen. De game krijgt namelijk een map en wapens in het zelfde thema als Call of Duty Vanguard. De aankomende update zal dus een grote verandering zijn voor Warzone.

Populair Nieuws