Dune-achtige zandwormen komen naar No Man's Sky

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 10:30
no mans sky sandwormf1634802879
De nieuwste update van No Man's Sky komt bijna tegelijkertijd uit met de release van de film Dune. Zowel in de film als in de nieuwe update komen enorme zandwormen voor.
No Man's Sky krijgt nu zijn vierde Expedition update. Het is de eerste Expedition met een verhaal en het focust zich voornamelijk op enorme zandwormen die overal in het helaal opduiken. Het is een goed getimede update van Hello Games. De patch komt namelijk niet alleen voor Halloween, maar ook net voor de release van Dune in de Verenigde Staten. En laat die film nou net ook iconische zandwormen hebben.
De nieuwe update biedt allerlei nieuwe en vooral leuke mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de gigantische vliegende zandwormen te temmen en te berijden. Daarnaast kunnen spelers een worm-achtige helm toevoegen aan hun verzameling. Het hele verhaal speelt zich af op de planeet Wasan, een zandbak in de ruimte. Hier moet jij een mysterie ontrafelen rond een oude cult en moet je op de enge zandwormen jagen.

No Man's Sky kreeg complete make-over

Expeditions zijn eerder dit jaar toegevoegd aan No Man's Sky, als speciale evenementen. Aan het einde van een Expedition krijg je loot en gear wat alleen tijdens dat event te verkrijgen is. Zo kan je na het evenement je vliegende zandworm blijven gebruiken in de game.
No Man's Sky heeft flinks ups en downs gehad. Er was een enorme hype rondom de game voor release, maar als snel bleek ontwikkelaar Hello Games de beloftes niet waar te kunnen maken. De studio is alleen hard aan de game blijven werken, waardoor het aantal features nu zelfs voorbij de originele beloftes zijn gegaan.