Dubbele beloningen in Red Dead Online voor verhaal en Telegram missies deze week!

News
woensdag, 24 maart 2021 om 11:00
red dead online telegram mission koetsf1613554346
Er zijn in Red Dead Online de laatste tijd weer een hoop nieuwe activiteiten bijgekomen. Rockstar moedigt nu ook aan om daar lekker van te profiteren, want deze week leveren niet alleen verhaal missies, maar ook Telegram missies dubbele beloningen op.
Sinds vorige week is Outlaw Pass Nr. 5 gelanceerd in Red Dead Online. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk ervaringspunten te verdienen in de komende weken, zodat je de maximale rang in de exclusieve club kan behalen. Gelukkig helpt Rockstar daar meteen een handje bij mee.
Deze week kan je namelijk flink wat verdienen met de A Land of Opportunities missies - de verhaallijn - en de recent geïntroduceerde Telegram missies. Of je nu werkt voor de weduwe Jessica LeClerk of voor de mysterieuze J, voor beide soorten missies krijg je twee keer zoveel dollars en twee keer zoveel ervaringspunten. Ben je niet vaardig met een revolver maar wel met een paard, dan kan je ook twee keer zoveel beloningen verdienen met alle Races de komende dagen.

Profiteren van je bende

Het is al een aanrader om je aan te sluiten bij een Posse in Red Dead Online, maar dat geldt dubbel en dwars deze week. Als je namelijk deze dagen aansluit bij een bende of daar al bij bent aangesloten, dan krijg je een coupon voor 30 procent korting op een Stable Slot. Wil je met je beste vrienden een permanente Posse vormen, dan is nu ook het ideale moment, want de gebruikelijke kosten gelden niet deze week.

Populair Nieuws