Dubbel goud en XP verdienen tijdens de ESO Explorer's Celebration!

  Als je dit weekend toevallig hebt vrij gehouden, dan heb je een goede keuze gemaakt. Die tijd kan je dan namelijk goed steken in de Explorer’s Celebration van The Elder Scrolls Online. Deze dagen kan je namelijk twee keer zoveel ervaringspunten en goud verdienen!

  Alle avonturiers en verkenners worden de komende dagen in het zonnetje gezet in The Elder Scrolls Online. Vanaf nu tot en met maandag 16 november kan je namelijk je portemonnee in ESO flink spekken en je karakters twee keer zo snel levelen. Met de Explorer’s Celebration worden namelijk de beloningen van veel activiteiten verdubbeld.

  Ten eerste wordt alle XP die je tijdens het evenement verdiend verdubbeld. En dat is niet een vervanger voor andere boosts zoals XP scrolls en group multipliers, want de verdubbeling zal bovenop al aanwezige bonussen komen. Daarnaast zal je twee keer zoveel goud verdienen voor het doden van monsters, het voltooien van quests en andere vergelijkbare bronnen. Tot slot kan je ook twee keer zoveel resources vinden in harvest nodes, met uitzondering op vissen. Alle voordelen zijn niet gelimiteerd tot één bepaalde zone, maar zijn actief door heel Tamriel, ook in de nieuwe gebieden van de Markarth DLC.

  Geen gebruikelijk evenement

  De Explorer’s Celebration is een uniek evenement in ESO. Ten eerste duurt het een stuk korter in vergelijking met bijvoorbeeld het PvP Midyear Mayham Event of het recente Witches Festival. De Celebration is dan ook geen ‘echt’ event en je kan dan ook niet de normale bonussen sparen. Dat betekent geen Event Tickets, speciale Achievements en andere collectibles. Wel is het evenement het perfecte moment om snel in level te stijgen en bergen aan goud te verzamelen. Waar wacht je nog op?

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.