Elder Scrolls Online viert Halloween met het Witches Festival

  We gaan richting het einde van oktober en dat betekent dat Halloween bijna voor de deur staat. The Elder Scrolls Online viert de griezelige feestdag ook met het Witches Festival Event.

  Het jaarlijks terugkerende evenement in The Elder Scrolls Online gaat van start op 22 oktober en zal lopen tot en met 3 november. Tijdens die periode kunnen spelers profiteren van verschillende voordelen, zoals dubbele ervaringspunten, Event Tickets, unieke collectibles en spooky Plunder Skull Containers.

  Om aan het evenement mee te doen kan je vanaf donderdag naar de Crown Store gaan. In de sectie ‘Holiday’ kan je de quest The Witchmother’s Bargain starten, waarmee je de Witchmother’s Whistle memento krijgt. Door op het fluitje te blazen krijg je niet alleen een buff voor twee keer zoveel ervaringspunten, maar je roept tegelijkertijd de Witchmother’s Cauldron op. Neem er een slokje uit en je verandert plotseling in een ondode.

  Bazen verslaan voor unieke loot

  Wanneer je tijdens het evenement een boss verslaat, dan krijg je naast de normale loot ook een Plunder Skull Container. Daar kunnen verschillende voorwerpen in zitten, van Hollowjack of Dremora style items en alchemie ingrediënten. De eerste keer dat je dagelijks elke verschillende type baas verslaat, krijg je daarnaast een Dremora Plunder Skull, met de kans op unieke collectibles.

  Net zoals elk evenement in The Elder Scrolls Online kan je ook weer Event Tickets verdienen, om langzaam maar zeker je een weg te werken naar de unieke Indrik mount. Deze keer gaat het om de vurige Crimson Indrik, een must have voor de Dragonknights onder ons!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.