Drie legendarische rammen rennen Red Dead Online in deze week

  Het dierenrijk van Red Dead Online wordt steeds meer uitgebreid door Rockstar. Deze week vinden namelijk drie legendarische rammen hun weg naar het Wilde Westen en zijn er bovendien ook nieuwe collecties te vinden voor Collectors.

  Naturalists kunnen deze week flink gaan speuren, want er worden maar liefst drie Legendary Rams aan de game toegevoegd. De zwart-witte Gabbro Horn Ram trekt over het droge terrein van de Rio Bravo, terwijl de Chalk Horn Ram juist de bergtoppen opzoekt. Die is namelijk ergens in de Grizzly Mountains ten oosten van het Calumet Ravine te vinden. De Rutile Horn Ram graast ondertussen niet alleen over de Rio Bravo, maar is ook gezien bij de Cholla Springs.

  Uiteraard kan je beginnen met de Sighting Mission bij Harriet Davenport en als je de missie deze week voltooid, dan krijg je een gratis poncho naar keuze. Of kan je de rammen schieten voor je eigen gewin en de huiden brengen naar Gus MacMillan, die er een drietal unieke jassen van kan maken.

  Nieuwe fossielen in de grond

  Collectors kunnen na lange tijd ook weer op zoek naar nieuwe voorwerpen in het Wilde Westen, want er zijn drie nieuwe Fossil Collections in de grond aangetroffen. Madam Nazar kan je de weg wijzen met een Fossils Map en uitrusten met een Pennington Field Shovel om ze op te kunnen graven. Lever je één fossiel in bij de zigeunerin, dan krijg je deze week bovendien een Tarot Card, Lost Jewelry en een Arrowhead.

  Let deze week bovendien goed op Role Free Roam Events notificaties. Elke keer dat je zo’n evenement succesvol tot een einde brengt, krijg je namelijk tot en met 21 september twee keer zoveel dollars, ervaringspunten en goudstukken - op het Golden Condor Egg evenement na. Voltooi je de komende dagen daarnaast vijf Daily Challenges, dan krijg je vijf Legendary Animal Pheromones als beloning. Genoeg om deze week mee aan de slag te gaan dus!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.