Dit zijn de gratis PS Plus games van augustus 2021

Article
vrijdag, 30 juli 2021 om 11:30
20210720 hunters arenaf1626803794
Sony lekte eerder deze maand de drie nieuwe PlayStation Plus games voor augustus 2021. De games waren nog niet officieel bevestigd, maar intussen is het duidelijk dat we daadwerkelijk drie topgames krijgen. Dit zijn ze!

Hunter’s Arena Legends

De eerste gratis PlayStation Plus game van augustus 2021 is geheel in lijn der traditie een PlayStation 5 game. Sony is hiermee begonnen met de release van de PS5 en zet dit tot zover elke maand voort en wij smikkelen ervan. Diverse topgames passeerden de revue al voor de nieuwe console.
Hunter’s Arena Legends is een combinatie van een RPG, Multiplayer Online Battle Arena en een Battle Royale game, waarin je letterlijk op de vuist gaat in intense mêlee gevechten tegen andere spelers. In verschillende modi waaronder 1 versus 1 matches, trio battle royale gevechten en solo battle royale gevechten is het telkens de bedoeling dat jij als laatste blijft staan. Dat lukt natuurlijk alleen door strategie met je eigen stijl te combineren en de nodige demonen te verslaan voor sterkere uitrusting en wapens.
tennis world tour 2f1601627368

Tennis World Tour 2

Voor de sportievelingen is er deze maand Tennis World Tour 2 voor zowel de PS4 als de PS5. Deze game laat je het gravel of het court betreden met meer dan 30 toptennissers zoals Rafael Nadal, Kiki Bertens en Roger Federer. De game heeft allerlei verbeteringen ten opzichte van het origineel. Zo is de gameplay realistischer, het serveersysteem op de schop gegaan en kun je gebruik maken van het nieuwe replay systeem.
Naast deze vernieuwingen zijn de bekende stadia weer beschikbaar. Speel een potje in de OWL arena in Halle of ga naar Madrid een balletje slaan. Dat kan in de carrièremodus, of in de multiplayer modi van de game die je single of double matches laat spelen met spelers van over de hele wereld.
20210729 plantsvs zombies neighbourvillef1627574098

Plants vs Zombies Battle for Neighbourville

De derde en laatste gratis PS Plus game van augustus 2021 is Plants vs. Zombies. Ook in dit deel, Battle for Neighbourville, nemen de zombies het tegen de planten op, maar niet zoals je gewend bent. Tower Defense skills en tactiek maken plaats voor intense shooteractie waarbij elk karakter zijn eigen vaardigheden en wapens heeft.
Kruip in de huid van een zombie of plant om de tegenstanders in kleine arena’s tot gort te knallen en weer onder de zoden te helpen waar ze vandaan komen. De game is heerlijk kleurrijk en laat je elke pot weer genieten van snelle actie, waarbij tactiek niet achterwege kan blijven.

De gratis PS Plus games van augustus 2021 volgen die van juli op

Momenteel staan de gratis PlayStation Plus games van juli nog live. Je kan dus nog A Plague Tale Innocence, Call of Duty Black Ops 4 en W2K Battle Grounds downloaden. Deze games zijn nog maar een paar dagen beschikbaar, dus grijp je kans als je dat nog niet gedaan hebt! Vergeet daarbij ook Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown niet die nog tot 2 augustus gratis is.

Populair Nieuws