Dragon’s Dogma 2-fan steekt wel erg veel tijd in character creator

News
donderdag, 14 maart 2024 om 14:30
dragons dogma 2 headerf1695647836
Het duurt nog ruim een week voor Dragon’s Dogma 2 in de winkel ligt. Maar spelers kunnen alvast aan de slag met de character creator. Er is veel detail mogelijk, maar sommige fans stoppen wel heel veel tijd in de character creator.
Het lijkt een slimme zet van Capcom te zijn geweest om de character creator van Dragon’s Dogma 2 vooraf uit te brengen. De afgelopen week is bijvoorbeeld goed duidelijk geworden wat er allemaal mogelijk is in deze character creator. Hij is zo gedetailleerd dat fans bekende personages soms bijna perfect na kunnen maken.
Eén fan op Reddit laat nu zelfs weten al 27 uur kwijt te zijn aan de character creator. Niet al die tijd is gebruikt om actief an personages te werken, maar de speler geeft aan nog nooit zoveel tijd te hebben gestoken in het maken van een personage. Andere spelers laten weten ook al veel tijd aan de character creator te hebben zitten, onder andere doordat ze heel vaak teruggaan om kleine details te veranderen.
Eén speler heeft er weliswaar wat minder tijd in zitten, maar is wel blij dat de character creator vroeg is verschenen. Als hij tegelijk was verschenen met de game, had dat voor deze speler waarschijnlijk betekend dat het maken van een personage een haastklus was geworden om maar zo snel mogelijk in de game kunnen duiken. Op deze manier kan het personage naar volle tevredenheid gemaakt worden, zonder dat je er tijd aan kwijt bent op de dag dat de game verschijnt.

Wanneer is de release van Dragon’s Dogma 2?

Wie belangstelling heeft voor Dragon’s Dogma 2 hoeft niet al te lang meer te wachten op de release van de game. Die verschijnt namelijk op 22 maart. Mocht je zelf minder goed overweg kunnen met de character creator, dan worden er tips uitgewisseld op een speciale subreddit.