Dragon's Dogma 2 wordt nu al gebruikt om Dune, Zelda en meer personages in te maken

News
dinsdag, 12 maart 2024 om 13:30
dragons dogma 2 headerf1695647836
Sinds vrijdag is het al mogelijk om aan de slag te gaan met de Character Creator van Dragon’s Dogma 2. Fans zijn erg creatief geweest, want er zijn nu al veel populaire personages op social media terug te vinden van onder andere Dune, God of War en The Legend of Zelda.
We moeten nog even wachten totdat Dragon’s Dogma 2 uitkomt. De nieuwe titel van Capcom staat namelijk gepland voor 22 maart. Maar in de tussentijd kunnen spelers wel alvast hun eigen Arisen en Pawn maken, zodat ze op releasedag meteen kunnen beginnen met het avontuur.
De Character Creator blijkt een erg diepgaande tool te zijn, waarmee spelers helemaal los kunnen gaan met hun fantasie. Sinds vrijdag zijn er namelijk erg veel accurate creaties op social media verschenen van personages uit andere franchises die gemaakt zijn in de Dragon’s Dogma 2 Character Creator.

Creatieve creaties in Dragon’s Dogma 2

Zo heeft iemand Paul Atreides uit Dune nagemaakt in de game, maar er zijn ook creaties verschenen van Link uit The Legend of Zelda, Shadowheart uit Baldur’s Gate 3, Leon S. Kennedy uit Resident Evil 4, Shaggy uit Scooby-Doo en Kratos uit God of War. Dankzij de toevoeging van het nieuwe speelbare ras Beastren heeft iemand Scar uit The Lion King nagemaakt.
Hoewel spelers erg accurate versies hebben gemaakt van populaire karakters, zijn andere spelers ook op een andere manier creatief geweest. Zo zijn er ook creaties verschenen die het onderwerp zijn van verschrikkelijke nachtmerries.