'Dragon Age 4 komt niet meer in 2022 uit'

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 20:00
dragon age 4 2f1592550078
Het lijkt er niet op dat Dragon Age 4 dit jaar al te spelen zal zijn. Tom Henderson, een bekende insider, heeft namelijk op Twitter gezegd dat de game nog niet klaar is om dit jaar uit te brengen. De game zou nu gepland staan voor ergens in 2023.
Dragon Age 4 is een game van BioWare en is al jaren in ontwikkeling. Er is veel nog onbekend over de game, maar er is wel veel interesse voor. Er werd verwacht dat de game in 2022 uit zou gaan komen, maar volgens Henderson zal dit niet gebeuren. Hij heeft van een bron gehoord dat de game namelijk niet klaar is om in 2022 uitgebracht te worden.

Wat weten we van Dragon Age 4?

De game is een singleplayer RPG en zal afspelen op een nieuw continent binnen de wereld van de Dragon Age reeks. Er zouden ook personages terugkeren uit vorige games.
Aan het begin van de ontwikkeling van de game zouden er ook plannen zijn geweest om de game multiplayer te maken, maar deze zouden al vroeg zijn stopgezet.
Ondanks dat de game dus misschien niet in 2022 uitkomt weten we wel in ieder geval dat er meer nieuws over de game dit jaar naar buiten zal komen. Dit heeft BioWare namelijk vorig jaar aangekondigd. Dan komen we er dus hopelijk achter wat het plan is en wanneer we Dragon Age 4 mogen gaan verwachten.