FIFA 22 servers down na onthulling TOTY

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 20:15
fifa 22 coverf1626081514
De servers van FIFA 22 kunnen de massale logins van spelers niet aan. Dat lijkt alles te maken te hebben met de onthulling van het Team of the Year, ook wel TOTY, dat vrijdag naar buiten kwam. Op sociale media regent het klachten over de servers die down zijn.
Eerder op de dag bracht EA Sports het FIFA 22 TOTY naar buiten. In het spectaculaire team waren de elf spelers die volgens voetbalfanaten het beste waren in het afgelopen jaar. Spelers konden de afgelopen spelers hun stem uitbrengen en dat werd massaal gedaan.
In het TOTY was er ruimte voor Kylian Mbappé, Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Marquinhos en Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain, Kevin De Bruyne, Joáo Cancelo en Rúben Dias, van Manchester City, Jorginho en N’golo Kanté van Chelsea en Bayern München-spits Robert Lewandowksi. Het TOTY brengt ieder jaar een hoop spelers (terug) naar FIFA 22.

FIFA 22 servers down

Via Twitter maken veel spelers melding van de FIFA 22-server die down zijn. Zo valt er de melding ‘The FUT service is currently experiencing a high volume of server traffic. Please try later’, te lezen. De storing heeft dus alles te maken met het hoge aantal spelers dat te gelijker tijd proberen in te loggen op de FIFA 22-servers. Het is voor FIFA 22-spelers dus nog even geduld hebben, voordat zij aan de slag kunnen met het Team of the Year.

Wanneer is de EA storing opgelost?

Het is nog even afwachten wanneer de problemen bij EA zijn opgelost en iedereen dus weer ongestoord van FIFA 22 en andere games kan genieten. Op Twitter geeft de uitgever nog niet aan dat er een probleem is met de servers, maar alle meldingen stromen ook pas net binnen. Het kan mogelijk dus even duren voordat ze bij EA op de hoogte zijn van het probleem. Hopelijk is de storing dan zo snel mogelijk opgelost.

Populair Nieuws