Gaat No More Heroes-ontwikkelaar een Marvel-game maken?

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 19:30
02 boss2f1629970047
De ontwikkelaar van No More Heroes, Grasshopper Manufacture, heeft onthuld meerdere gesprekken te hebben gehad met Marvel. Nu hoopt Suda51, het hoofd van de studio, dat ze ook een game mogen ontwikkelen.
In een interview met de Japanse publicatie Automaton, vertelt Goichi Suda (Suda51), CEO van Grasshopper Manufacture, dat hij meerdere ontmoetingen heeft gehad met Marvel. Hij wil graag met dit bedrijf samenwerken.
Suda51 heeft altijd al gezegd dat hij graag zou willen samenwerken aan een game gebaseerd op 'interessante' avonturen van Marvel. Als dat daarentegen niks oplevert, is hij ook bereid om aan andere soorten projecten te werken.
Eerder vertelde Suda in een livestream van IGN Japan dat hij graag met Marvel zou willen werken aan een game gebaseerd op Shatterstar of Deadpool.

Ontwikkelaar overgenomen door NetEase Games

Grasshopper Manufacture is in 1998 opgericht door Goichi Suda. De studio staat voornamelijk bekend om eigenzinnige titels zoals Killer 7 en de No More Heroes-franchise. De studio is eind vorig jaar overgenomen door NetEase Games. Met deze overname wil NetEase de studio voornamelijk adviseren als het gaat om zakelijke activiteiten. Dat betekent dat Grasshopper nog op dezelfde manier haar games kan ontwikkelen als voorheen.