Door Spider-Man geïnspireerde Air Jordan 1 sneakers gelekt

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 11:30
2021 12 05 across the spider verse teaser youtube thumbnailf1661028624
De nieuwe Spider-Man Across The Spider-Verse film komt over een paar maanden uit. Nu zijn er foto's naar buiten gekomen van Air Jordan 1 sneakers die geïnspireerd zijn door de aankomende film.
Spider-Man Across the Spider-Verse is het vervolg op de film uit 2018, Spider-Man Into the Spider-Verse. De animatiefilm volgt het karakter Miles Morales die net als Peter Parker gebeten is door een spin en de superheld Spider-Man wordt. Miles Morales staat erom bekend dat hij in de film de beroemde Air Jordan 1 schoenen draagt onder zijn pak. Toen de eerste film in 2018 uitkwam, bracht Air Jordan ook sneakers uit die gebaseerd zijn op de film.
Nu lijkt dit opnieuw te gebeuren met het tweede deel. Zsneakerheadz, een sneaker leaker met een goede reputatie, heeft op Twitter een concept van de nieuwe Air Jordan 1 getoond. Dit is mogelijk nog niet het definitieve design, aangezien dit slechts een concept is. Toch lijkt er wel een samenwerking tussen Air Jordan 1 en Spider-Man: Across The Spider-Verse aan te komen. Het Twitter account heeft namelijk laten weten dat de Jordan 1 in de zomer van 2023 in alle maten uitkomt.

Wanneer komt Spider-Man: Across the Spider-Verse uit?

De release van Spider-Man: Across the Spider-Verse is als het goed is best wel dichtbij de release van de Air Jordan 1. De film staat namelijk gepland voor 2 juni 2023. In de film gaat Miles Morales opnieuw de multiverse verkennen. Dit werd eind vorig jaar in een teaser getoond.

Populair Nieuws