Spider-Man: Across the Spider-Verse release uitgesteld

News
donderdag, 21 april 2022 om 10:30
2021 12 05 across the spider verse teaser youtube thumbnailf1661028624
Sony verschuift de releasedata van een aantal films, waaronder Spider-Man: Across the Spider-Verse. Het langverwachte vervolg op Into the Spider-Verse stond eigenlijk voor 2022 op de planning. Nu kunnen we de release pas in 2023 verwachten.
Spider-Man: Into the Spider-Verse was een grote hit in 2018. De film won een oscar voor beste animatiefilm en wordt door velen gezien als kandidaat voor de beste Spider-Man film ooit. In oktober mochten we een vervolg verwachten, maar nu is dat opgeschoven naar 2 juni 2023.
In de film zien we een nieuw avontuur van Miles Morales, waarvoor hij dit keer naar een ander universum gevoerd wordt. Daar ontmoet hij Miguel O’Hara/Spider-Man 2099 en waarschijnlijk weer veel andere Spider-mensen. Ook zal Spider-Gwen uit het eerste deel weer te zien zijn.

Goed nieuws voor Across the Spider-Verse 2

Het uitstel van Across the Spider-Verse zal voor veel fans een teleurstelling zijn, maar er is ook goed nieuws. Je zult je misschien herinneren dat de film Aanvankelijk bestempeld werd als Across the Spider-Verse Part 1. Dat betekent dat er ook een tweede deel is. Daarvan is nu ook bekend waneer de release is, namelijk op 29 maart 2024.
Er zijn nog enkele andere Sony-films die een (nieuwe) releasedatum hebben gekregen. Zo is nu ook bekend dat de Madame Web-film waar Sony aan werkt op 1 september 2023 zal verschijnen. In deze live-action release zijn Dakota Johnson en Sydney Sweeney te zien.