Door deze Star Wars Jedi: Survivor bug verlies je al je voortgang

News
zondag, 30 april 2023 om 12:00
star wars jedi survivorf1680607586
Star Wars Jedi: Survivor is nog maar een paar dagen uit, maar de release verloopt allesbehalve soepel. Met name de PC-port zit vol problemen, maar nu is er een bug ontdekt in iedere versie van de game waardoor je al je voortgang verliest.
De PC-versie van Star Wars Jedi: Survivor heeft zóveel problemen, dat de game gebombardeerd wordt met negatieve recensies op Steam. Meerdere gebruikers op het platform roepen anderen zelfs om de game niet te kopen zolang alle problemen nog niet zijn opgelost. Uitgever EA liet eerder deze week al weten dat er de komende weken meerdere updates aankomen om alles op te lossen, maar nu blijkt dat ook spelers op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S moeten oppassen.

Geen andere oplossing dan Star Wars Jedi: Survivor opnieuw te beginnen

Reddit-gebruiker Weird_Cantaloupe2757 deelde de bug als eerst in de subreddit van de game. Volgens de gebruiker moet je zodra je ‘de chamber of duality bereikt en met de lift vertrekt’ eerst uitrusten op een mediation site en je voortgang opslaan. Doe je dit niet en je gaat dood voor je de volgende save point bereikt, wordt je teruggestuurd naar de chamber waar je vervolgens niet meer uitkomt.
‘’Als je dood gaat, wordt je teruggestuurd naar de chamber, zonder mogelijkheid om weg te gaan – fast travel is uitgeschakeld op dit punt en de lift gaat niet meer open! De enige oplossing op dat moment is op de game opnieuw te beginnen,’’ aldus Weird_Cantaloupe2757. De Reddit-gebruiker is niet de enige die dit probleem is tegengekomen en het is niet uitsluitend een bug op de PC, maar ook op de PS5 en Xbox Series X/S (per GamesRadar+).
Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever EA hebben vooralsnog niet op deze bug gereageerd. Voor nu is het dus belangrijk om het advies van Weird_Cantaloupe2757 te volgen en je voortgang op te slaan voor je verder gaat.

Populair Nieuws