Gametip op Game Pass: speel gratis Sniper Elite 5

News
woensdag, 01 juni 2022 om 14:30
se5 binoculars island 4k logo 72a52c40d6e3bde240982f1654074989
Met alle aankondigingen van nieuwe games in juni is het misschien ontgaan: op Game Pass is één van de beste stealth shooters gewoon gratis speelbaar. We hebben het dan natuurlijk over Sniper Elite 5!
De Sniper Elite serie, gemaakt door Rebellion, staat al langer bekend als een van de beste tactische stealth shooters. Sinds een paar dagen is het vijfde deel van deze serie te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, PC en Xbox One, Xbox Series S en X.
Waar je bij andere platformen de volle mep moet betalen voor de game, kan je deze op Microsofts Game Pass gewoon gratis spelen op zowel PC als op de Xbox consoles. Sniper Elite 5 is namelijk meteen op dag 1 op de populaire gamedienst verschenen!
sniper elite 5 sniperf1653646443

Sniper Elite 5 gratis te spelen dankzij Game Pass

In Sniper Elite 5 neem je de rol aan van Elite sluipschutter Karl Fairburne van de Allied Forces. In 1944 word je naar Frankrijk gestuurd om op nazi's te jagen en hun geheime project genaamd 'Project Kraken' te vernietigen.
Sniper Elite 5 is nog maar net uit, maar spelers hebben al ontdekt dat je een leuke, maar vrij bizarre trophy/achievement kan halen door iemand letterlijk de ballen uit zijn broek te schieten. Dat is niet nieuw, maar wel leuk! Overigens is er ook een speciale trophy of achievement als je dit doet bij de DLC van Hitler. Jawel, Hitler in zijn kruis raken.
De game legt er nog eens extra de nadruk op door de feature die al sinds de eerste Sniper Elite game
in het spel zit: de slow-motion killcam. Als je iemand van langere afstand dodelijk weet te treffen zie je de kogel prachtig langzaam richting je slachtoffer vliegen, in dit geval dus met een nogal pijnlijke eind locatie, die je dan ook nog eens via x-ray view extra goed kan volgen.
Sniper Elite windt er geen doekjes om dus! Op zoek dus naar de achievement onder de naam Die Nussknacker Sweet!

Populair Nieuws