Doctor Strange 2 fans spotten een bekend gezicht

News
woensdag, 16 februari 2022 om 11:00
doctor strange in the multiverse of madnessf1701189964
Een nieuwe trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness is tijdens de Super Bowl getoond. Daarbij kwam ook een poster vrij. Fans denken een bekend gezicht te hebben gespot op de poster van de film.
Tijdens de Super Bowl zijn er een aantal grote trailers gedropt voor verwachte films en series. Een van deze grote titels is Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het tweede deel in de Doctor Strange-saga zal gaan over het gevolg van spelen met het multiversum. In The multiverse of Madness worden veel alternatieve realiteiten behandeld en zullen we bekende personages op vreemde maar ook gruwelijke manieren zien.

Waar is Wally met superhelden

Nadat een aantal trouwe fans de filmposter in detail hebben afgezocht, denken ze een primeur te hebben. Op de poster zijn fragmenten van glas te zien die allemaal verschillende universums en personages weerspiegelen. Zo komen verschillende versies van Doctor Strange zelf langs en zijn er kleine fragmenten van andere personages te herkennen.
Door in te zoomen op de poster denken fans een bekend gezicht uit het Marvel-universum te zien. Een schim lijkt verdacht veel op onze rode vriend Deadpool, die al succesvolle eigen films kreeg in het X-Men universum. Kenmerkend voor zijn humoristische persoonlijkheid lijkt de schim een ‘shush’ beweging te maken.

Mi Universum es tu Universum

Het Marvel universum staat bekend om zijn talloze personages en verhalen die elkaar steeds kruisen. De comics hebben een nog veel groter plaatje geschetst dan we van de films gewend zijn. Het zou dan ook voor zowel de Doctor Strange-film als Deadpool erg toepasselijk zijn om deze cross-over tot leven te brengen.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat gepland om vanaf 4 mei 2022 het grote scherm in Nederland te draaien. In de Super Bowl trailer wordt er stilletjes gehint naar een aantal interessante dingen, zo is er kort de stem te horen van een erg bekend figuur in de wereld van superhelden. Welke stem dat was en wat het misschien zou kunnen beteken mag je zelf beslissen na het kijken van de trailer.

Populair Nieuws