Games with Gold voor september 2022 bekendgemaakt

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 18:00
xgn google image
Een nieuwe maand betekent ook nieuwe games voor Games with Gold abonnees! Ook deze maand heeft Microsoft weer vier nieuwe gratis games voor abonnees in petto.
Het is weer einde van de maand en dus kunnen leden van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate weer een paar gratis games claimen. Dat is ook het geval in september 2022. Microsoft heeft via de Xbox Wire de Games with Gold voor komende maand bekendgemaakt.

Wat zijn de Games with Gold van september 2022?

Microsoft heeft weer goed gekeken naar welke games er nog niet eerder in de Games with Gold lineup verschenen zijn en vooral een heel bijzondere klassieker uit de Xbox 360 tijd naar boven getild. Gams with Gold abonnees mogen komende maand namelijk het unieke en nog steeds hoog gewaardeerde Portal 2 gratis bijschrijven! Het unieke gebruik van de blauwe en gele cirkel, lasers, tractor beams, de onverbeterlijke GLaDOS en de briljant suffe robot Wheatley, die ons een beetje doet denken aan Claptrap.
Maar Portal 2 is niet de enige gratis game in de Games with Gold lineup voor september 2022, gedurende de hele maand september kunnen abonnees de game Gods will Fall gratis claimen. In deze game neem je het op tegen goden die al eeuwenlang de scepter zwaaien over de wereld. Jij en je mede-keltische stamleden zijn het zat en besluiten een einde te maken aan die overheersing door die goden eens flink klop te geven. Zo, dat zagen ze niet aankomen!
De lineup wordt gecompleteerd met Double Kick Heroes, een heuse shoot-'em-up en Thrillville, waarin je je eigen pretpark mag opbouwen.

Games with Gold voor september 2022 bekend

Samenvattend kunnen Games with Gold abonnees de volgende games tegemoet zien:
  • Gods Will Fall van 1 tot 30 september
  • Double Kick Heroes van 16 september tot 15 oktober
  • Thrillville van 1 tot 15 september
  • Portal 2 van 16 tot 30 september
Daarnaast kan je tot het einde van de maand nog de volgende games scoren:
  • Calico van 1 tot 31 augustus
  • ScourgeBringer van 16 augustus tot 15 september
  • Saint’s Row 2 van 1 tot 15 augustus
  • Monaco: What’s Yours is Mine van 16 tot 31 augustus