Xbox Series X nu met flinke korting te scoren!

News
dinsdag, 07 november 2023 om 11:30
xbox series xf1637772091
Het is de maand van Black Friday, maar dat wil niet zeggen dat alle mooie deals tot het einde van de maand op zich laten wachten. Zo kun je op dit moment de Xbox Series X met flinke korting scoren. Zo kun je de console mooi op tijd in huis halen voor bijvoorbeeld Modern Warfare 3.
De huidige console-generatie is nu zo’n drie jaar bezig. Als je de overstap nog niet hebt gemaakt, maar het wel hoog tijd vind worden, dan is er nu een mooie kans. De Xbox Series X is namelijk op veel plekken flink afgeprijsd.
De korting lijkt op het eerste gezicht misschien niet echt spectaculair, maar vergeet niet dat de prijs van de Xbox Series X na lancering is verhoogd van 500 euro naar 550 euro.Vergeleken met de nieuwe prijs is dit een mooie deal. Bovendien krijg je er momenteel ook een game gratis bij.

Call of Duty Modern Warfare 3 nu gratis bij Xbox Series X

Bij zowel Coolblue als bol krijg je namelijk Call of Duty Modern Warfare 3 gratis bij de console. Als je de console en de game beide voor het volle pond moest kopen, zou je meer dan 600 euro kwijt zijn. Dan is 489 euro een korting van bijna 20 procent.
Mocht je al een Series X of PS5 hebben, maar toch Call of Duty voordelig willen krijgen, dan kan dat ook. De goedkoopste opties hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws