Dit kunnen we allemaal op WitcherCon verwachten!

News
dinsdag, 29 juni 2021 om 10:00
the witcher 4 geralt cirif1618225331
Witchers-fans hebben iets moois om naar uit te kijken. In juli organiseren CD Projekt RED en Netflix namelijk een speciale beurs voor alles omtrent The Witcher, genaamd WitcherCon. Dit is wat liefhebbers er allemaal kunnen verwachten.
Het zijn mooie tijden voor liefhebbers van The Witcher-franchise. CD Projekt RED is bezig met een next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt, Netflix heeft veel geïnvesteerd in een The Witcher serie - waar we binnenkort seizoen 2 van kunnen verwachten - en dan lijkt het er ook nog eens op dat The Witcher 4 in de maak is.
Om fans om te hoogte te houden van alles wat zich in het universum afspeelt, hebben CD Projekt RED en Netflix een speciale samenwerking aangekondigd in de vorm van WitcherCon. De twee partijen hebben nu ook uit de doeken gedaan wat we op het evenement allemaal kunnen verwachten.

Zo ziet de planning van WitcherCon eruit

Met het aankomende nieuwe seizoen van The Witcher is natuurlijk showrunner Lauren Schmidt Hissrich aanwezig voor een panel, samen met een aantal castleden zoals Anya Chalotra (Yennefer) en Freya Allan (Ciri). Opvallend genoeg is Henry Cavill afwezig bij het panel. De castleden zullen niet alleen vertellen over hoe het er backstage aan toe gaat, maar er komen ook een aantal surprise reveals.
Daarnaast is CD Projekt RED aanwezig om te vertellen over de ontwikkeling van The Witcher games, maar ook projecten ernaast. Zo worden er comics gemaakt en een bordspel. Echte fans kunnen ondertussen hun Witcher-kennis testen tijdens de quizshow ‘Geralt of T-Rivia’. Het evenement wordt uiteindelijk afgesloten met een één-op-één interview tussen Henry Cavill en Josh Horowitz. WitcherCon is op 9 juli vanaf 19:00 te volgen via Twitch en YouTube.

Populair Nieuws

Laatste Reacties