Fortnite Loki crossover aangekondigd

News
dinsdag, 29 juni 2021 om 9:30
loki disneyf1623080204
De God of Mischief, Loki, komt naar Fortnite. Nu de broer van Thor zijn eigen serie heeft op Disney+ is een Fortnite Loki crossover de volgende stap voor het personage dat beroemd is gemaakt door Tom Hiddleston. De Noorse god komt vanaf 1 juli naar de populaire battle royale.
Loki is beschikbaar vanaf 1 juli in Fortnite voor iedereen die een Fortnite-crew abonnement heeft. Dit wil zeggen dat je het abonnement dat 12 euro per maand kost moet afsluiten om vanaf 1 juli met Loki aan de slag te kunnen. Spelers die het abonnement hebben krijgen vanaf de eerste dag van volgende maand een aantal voorwerpen die in het teken staan van Loki samen met 1000 V-Bucks.
Check hieronder de trailer rondom de Fortnite Loki crossover!

Fortnite Loki crossover niet de enige

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Fortnite een crossover aangaat met een bekend personage uit een andere reeks. Zo kwam Thanos in 2018 al over rondom de release van Avengers Infinity War. Ook de helden van het MCU maakten haar opwachting al een keertje, terwijl ook de helden van DC, de Justice League in Fortnite zitten. Toch is het zelfs daarmee nog lang niet gedaan.
Ook Alien, Borderlands 3, Deadpool en Halo maakten eerder al de overstap naar Fortnite. Zelfs artiesten zaten al eens in de game om een virtueel concert te geven. Zo gaven Marshmello en Travis Scott bijvoorbeeld een virtueel optreden en kwam zelfs voetballer Neymar Jr. dit jaar nog naar Fortnite.

Populair Nieuws