Dit is wanneer Riverdale seizoen 5 terugkeert

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 17:00
riverdalef1598535153
Fans van Riverdale kunnen opgelucht ademhalen. De serie keert namelijk in augustus weer terug naar Netflix. Op 12 augustus keert de tienerserie terug met nieuwe afleveringen, waarbij ook direct de eerste trailer van de terugkeer is uitgegeven.
Netflix Nederland brengt vanaf 12 augustus weer nieuwe afleveringen van Riverdale naar de streamingdienst. Wekelijks worden de avonturen van Archie en z'n vrienden weer uitgezonden op het streamingplatform. De eerste tien afleveringen staan al op Netflix, terwijl afleveringen 11 tot en met 19 er nu nog aankomen.
Het vijfde seizoen stopte halverwege met een redelijke cliffhanger eind maart, maar daarna werd niet direct bekendgemaakt wanneer het vijfde seizoen verder zou gaan. Inmiddels is daar gelukkig meer duidelijkheid over. De eerste beelden rondom de terugkeer kun je hieronder alvast checken.

Riverdale seizoen 5 één van vele nieuwe releases

Riverdale seizoen 5 is zeker niet het enige wat op Netflix verschijnt in augustus. Zo komt er bijvoorbeeld ook nog een gloednieuwe documentaire rondom Bob Ross naar het streamingplatform. De derde film van The Kissing Booth staat daarnaast ook op de planning. Die verschijnt op 11 augustus, een dagje voor Riverdale seizoen 5 terugkeert.

Populair Nieuws