The Kissing Booth 3 komt al heel snel naar Netflix

News
woensdag, 07 juli 2021 om 11:30
the kissing booth 3f1625645531
The Kissing Booth 3 heeft een releasedatum gekregen van Netflix. Via Twitter maakt de streamingdienst bekend dat de film al vrij snel naar Netflix komt. Volgende maand komt de film namelijk op 11 augustus al naar de streamingdienst.
Op Twitter deelt Netflix de releasedatum van The Kissing Booth 3 en plakt daar ook direct een trailer aan. De dik 2.30 minuten-durende trailer belooft weer genoeg tienerdrama met zich mee te brengen. In het derde deel staat hoofdpersoon Elle weer voor een moeilijke keuze, want het is de zomer voor ze gaat studeren.
Elle vraagt zich alleen af wat ze moet doen. Gaat ze verhuizen naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of vervult ze de belofte die ze aan haar beste vriend Lee om samen met hem te studeren. Wat de situatie niet makkelijker maakt, is dat Noah en Lee ook nog eens broers zijn en dat Elle dus daadwerkelijk voor een duivels dilemma staat.
Check hier de trailer van The Kissing Booth 3.

The Kissing Booth 3 opnames waren al klaar

De opnames van The Kissing Booth 3 waren al een tijdje klaar, waardoor de film gewoon dit jaar nog op Netflix verschijnt. Deel 2 en 3 van de reeks werden namelijk achterelkaar gefilmd voor de coronapandemie uitbrak. Hierdoor liep de productie van de film een stuk minder vertraging op dan bij andere producties.

Populair Nieuws