Tip: 13 Sentinels Aegis Rim bij Nedgame nog te koop

News
woensdag, 28 juli 2021 om 8:00
13 sentinels aegis rimf1627399121
Dat sommige games populairder zijn dan anderen is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Toch is het verhaal rondom 13 Sentinels Aegis Rim wel een vreemde eend in de bijt. De game kwam in 2019 oorspronkelijk uit, kreeg een fysieke release, maar is in Nederland nu een stuk moeilijker te koop.
13 Sentinels Aegis Rim kwam oorspronkelijk uit op 28 november 2019, waarna de game langzaam maar zeker in populariteit toenam. Inmiddels is de game bij hardcore fans zo populair dat het nog moeilijk is om de game fysiek ergens te vinden. Zo blijkt via verschillende webshops zowel binnen als buiten Nederland.
Bij bol.com is de game nergens meer te vinden, terwijl fans op Reddit al sinds eind 2020 druk op zoek zijn naar fysieke exemplaren van de game. Eén van de plekken waar de game nog wel te vinden is in fysieke vorm is Nedgame. Daar is de game nog steeds wel gewoon te koop.
Let alleen wel op dat het aantal exemplaren dat bij Nedgame op voorraad is ook snel afneemt. Zo zijn er momenteel nog slechts drie exemplaren te koop. Wees er daarom snel bij voordat de game compleet uitverkocht is.