'Dit is wanneer Monster Hunter Wilds verschijnt'

News
donderdag, 28 maart 2024 om 16:30
monster hunter wildsf1702028945
Monster Hunter Wilds is in december aangekondigd, maar zonder releasedatum. Naar verluidt is bekend wanneer de nieuwe game in de populaire franchise zal verschijnen.
Al sinds het begin is de Monster Hunter-franchise gigantisch populair in Japan. Bij elke nieuwe release staan er enorme rijen voor de winkels met fans die dolgraag met het avontuur aan de slag willen gaan. En sinds de release van Monster Hunter World is de franchise ook helemaal doorgebroken in het westen.
De eerstvolgende titel die zal verschijnen in de reeks is Monster Hunter Wilds, wat een vervolg zal zijn in de stijl van World. Capcom is bij de aankondiging alleen behoorlijk mysterieus geweest. Er zijn maar weinig details gedeeld en daaronder valt geen releasedatum.
De leaker Dusk Golem claimt nu alleen te weten wanneer Monster Hunter Wilds verschijnt. Op zijn Discord meldt hij dat de releaseperiode gepland staat voor Q1 2025. Capcom heeft bovendien zoveel vertrouwen in de game, dat de uitgever hoopt dat het hele fiscale jaar gedragen kan worden door de titel.

Experimentele features

Dusk Golem heeft daarnaast ook nog een aantal andere interessante details te melden over Wilds. De game zal bijvoorbeeld naar verluidt helemaal open-world zijn. Ook zal het avontuur ‘meer experimentele features introduceren dan Monster Hunter Rise en World’, maar is de feedback op die features erg positief.
De leaker weet ook te melden dat Zorah Magdaros een comeback maakt. Het gigantische monster verscheen voor het eerst in World en zorgde voor een ander soort gameplay ten opzichte van de ‘normale’ monsters.