XGN wenst iedereen fijne Paasdagen

News
vrijdag, 29 maart 2024 om 9:00
pasenf1711532945
Het is Goede Vrijdag en Pasen staat voor de deur. Dat betekent een paar heerlijke vrije dagen. En we wensen dan ook iedereen een paar fijne dagen toe.
Pasen is een christelijk feest waarbij gevierd wordt dat Jezus uit de dood is opgestaan. Niet iedereen is religieus (opgevoed), waardoor het voor anderen vooral een moment is om bijvoorbeeld lekker te eten en leuke dingen te doen. En voor de kleintjes geldt natuurlijk dat ze op jacht mogen naar paaseieren.

Paasfilms

Wie thuis blijft en een vermakelijke film wil kijken die bij Pasen past, kan dat doen met Hop. De film is te bekijken via SkyShowtime. Daarop staat de volgende omschrijving: ‘De zoon van de paashaas, een onwillige erfgenaam, vlucht naar Los Angeles om te ontsnappen aan zijn taken en zijn droom na te jagen om een rock ’n roll drummer te worden.’
In de hoofdrol zien we onder andere James Marsden. Het is een film voor jong en oud. Wil je toch meer in religieuze sferen blijven, dan kun je terecht bij titels als The Passion of the Christ. Deze film staat op Netflix.

Wat schaft de pot?

Voor veel mensen zijn Goede Vrijdag en Pasen ook momenten om samen te komen met de familie en lekker te eten. Wie zegt er nee tegen een goed paasontbijt, brunch of simpelweg iets lekkers? En laten we natuurlijk de paaseieren niet vergeten. Niet goed voor de gezondheid, wel lastig om nee tegen te zeggen.
En wat gaan jullie doen tijdens deze vrije dagen? Of is er iemand die toch moet werken? Dan wensen we jou veel succes toe deze dagen. Aan de rest; geniet ervan! Want voor je het weet, is het weer voorbij en zijn we allemaal weer aan het werk.