Capcom onthult gloednieuwe Monster Hunter-game

News
vrijdag, 08 december 2023 om 11:00
monster hunter wildsf1702028945
De volgende game Capcoms geliefde Monster Hunter-franchise is aangekondigd. Tijdens The Game Awards 2023 heeft Monster Hunter Wilds een eerste trailer gekregen. Veel is er nog niet bekend over de game.
Het is nog niet zo heel lang geleden dat Monster Hunter Rise verscheen. De releases voor Xbox en PlayStation waren zelfs dit jaar pas. Toch kunnen fans van de reeks alvast uitkijken naar een nieuw deel, dat in 2025 moet verschijnen.
Producer Ryozo Tsujimoto laat weten dat er nog veel is dat hij nog niet kan zeggen over Monster Hunter Wilds. Wel laat hij weten dat de game een nieuw niveau bereikt wat betreft gedetailleerde monsters en ecosystemen. Tsujimoto moedigt fans aan om de trailer helemaal te ontleden om een idee te krijgen van hoe de game zal zijn.

Monster Hunter Wilds meteen naar PS5, Series X en PC

Wat fans in ieder geval kunnen verwachten is dat Monster Hunter Wilds op visueel en technisch vlak waarschijnlijk indrukwekkender zal zijn dan Monster Hunter Rise. Die game verscheen namelijk aanvankelijk alleen voor Switch en dat is nog te zien aan latere versies voor PC en andere consoles. Die zien er toch minder mooi uit dan Monster Hunter World.
Wilds komt alleen meteen naar PS5, Xbox Series X en PC, en lijkt geen last-gen of Switch-versies te krijgen. Tsujimoto belooft dat de combinatie van Monster Hunter en de nieuwste hardware iets wordt dat je niet mag missen. In de zomer van 2024 wordt er meer onthuld.