Eiland hoppen en piraten bevechten met gratis game in de Epic Store

News
donderdag, 28 maart 2024 om 16:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft weer een leuke game gratis weg in de eigen Epic Store. Deze week gaan we de lucht in en gaan we eiland hoppen tussen zwevende eilanden.
Islets van Armor Games Studios is een bijzondere game. De game is een Metroidvania, wat betekent dat je door nieuwe vaardigheden regelmatig nieuwe gebieden ontgrendelt.
In Islets gebeurt dat vrij letterlijk. Je maakt connectie met de mensen om je heen en maakt verbindingen tussen eilanden die vrij in de lucht zweven door hun magnetische hart te activeren. Doordat de eilanden als puzzelstukjes in elkaar vallen, ontstaan nieuwe paden en nieuw te ontdekken gebieden.
Wie uit bovenstaande denkt dat Islets alleen maar gezellig praten en ontdekken is, heeft het mis. De held van dienst, Iko, zal zijn zwaard ook flink moeten gebruiken om de vele gruwelijke monsters en bosses te verslaan.
Islets zal voor velen onbekend zijn, maar is het zeker waard om uit te proberen.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.