Xbox organiseert deze week een nieuwe showcase

News
dinsdag, 05 maart 2024 om 9:30
xbox partner previewf1709626720
Xbox-eigenaren kunnen deze week erachter komen wat er allemaal naar de consoles komt. Xbox organiseert namelijk een nieuwe showcase, maar deze keer voor ‘partners’ van Microsoft.
De laatste tijd is Xbox voornamelijk in het nieuws gekomen door exclusives die nu ook naar andere consoles komen, zoals Sea of Thieves, Hi-Fi Rush en Pentiment. Maar ook Xbox-eigenaren kunnen uitkijken naar nieuwe games.
Wat voor games dat allemaal zijn, dat moet duidelijk worden tijdens een nieuwe showcase. Deze week wordt namelijk een Xbox Partner Preview georganiseerd, op woensdag 6 maart om precies te zijn. Vanaf 19:00 Nederlandse tijd kunnen fans inschakelen op de verschillende Xbox-kanalen om de showcase te bekijken, zoals YouTube en Twitch.

Welke games worden getoond?

Het digitale evenement zal een half uur duren en Xbox heeft ook al gedeeld welke partners en titels we kunnen verwachten. Zo zal EA nieuwe beelden tonen van Tales of Kenzera: Zau, Capcom komt met Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Grinding Gear Games met Path of Exile 2 en Nexon zal The First Berserker: Khazan laten zien.
De nieuwe beelden zullen niet alleen bestaan uit trailers, maar ook uitgebreide gameplaybeelden met uitleg van de ontwikkelaars.