Dit is wanneer geprezen serie The Bear verder gaat met seizoen 3

News
maandag, 12 februari 2024 om 12:00
the bearf1699372222
Vorig jaar is eindelijk een nieuw seizoen voor The Bear aangekondigd. En nu is ook duidelijk wanneer we seizoen 3 van de geprezen serie kunnen verwachten.
The Bear is bij de afgelopen Emmy Awards flink in de prijzen gevallen, met maar liefst zes beeldjes - onder andere voor Best Comedy, Best Actor, Best Supporting Actor en Best Supporting Actress. Het was alleen een tijd lang niet duidelijk of de show door mocht gaan na het succesvolle tweede seizoen, maar in november kwam dan eindelijk het hoge woord eruit: The Bear krijgt een derde seizoen.
John Landgraf, de chairman van zender FX, heeft nu ook bekendgemaakt wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Tijdens een presentatie heeft de topman onthuld dat The Bear weer verder gaat in juni 2024, zo meldt Variety.

Een vast patroon voor The Bear

Met de verwachte release houdt de serie vast een heel strak schema. Het eerste seizoen verscheen namelijk op 23 juni 2022, gevolgd door seizoen 2 op 22 juni 2023. De kans is dus zeer groot dat we eind juni van het nieuwe seizoen kunnen genieten.
Beide seizoenen zijn ook meteen volledig verschenen, in plaats van elke week een nieuwe aflevering. Volgens Landgraf zal Hulu, waar de serie op verschijnt in de Verenigde Staten, ook de binge-methode blijven aanhouden voor series van FX. In Nederland verschijnt The Bear op Disney+, waar momenteel de eerste twee seizoenen te zien zijn.