Scoor deze LEGO-sets met Select-korting bij bol

News
maandag, 12 februari 2024 om 12:30
LEGO heeft vaak een aardig prijskaartje, dus een korting is nooit weg. Momenteel kun je daarvoor terecht bij bol. Select-leden kunnen namelijk een aantal sets met extra korting scoren.
Als je als volwassene van LEGO houdt, moet je daar wel geld voor aan de kant zetten. De grootste en meest uitdagende sets hebben namelijk geen bescheiden prijskaartje. Momenteel kun je alleen een voordeeltje pakken bij bol.

Grote LEGO-sets met korting

Veel grote LEGO-sets zijn nu namelijk relatief goedkoop te scoren bij bol. Bovendien gaat er voor Select-leden nog een extra korting overheen. Het gaat om de volgende sets (de prijzen rekenen de Select-korting mee):
Uiteraard moet je wel bedenken dat bol Select zelf ook geld kost. Als je speciaal hiervoor lid wordt, heb je de 11,99 euro per jaar nog niet meteen uit. Wel zijn er andere voordelen aan het abonnement en kun je misschien nog eens van een korting profiteren.
Overigens lopen er nog meer LEGO-deals bij bol. Voor Valentijnsdag is er namelijk ook het nodige afgeprijsd. Dus als je nog een cadeau zoekt, of een manier om Valentijnsdag alleen te besteden, is dat ook een optie.

Populair Nieuws