Geprezen serie The Bear krijgt een derde seizoen

News
dinsdag, 07 november 2023 om 18:00
the bearf1699372222
De populaire serie The Bear gaat verder. FX heeft een derde seizoen besteld van de geprezen show.
FX heeft deze week aangekondigd dat The Bear is vernieuwd voor een derde seizoen, dat naar verwachting in 2024 zal verschijnen op zowel Disney+ als Hulu. Hoewel het persbericht geen details geeft over het aantal afleveringen in het aankomende seizoen, blijft het vooralsnog onduidelijk of het aantal afleveringen gelijk zal blijven aan het tweede seizoen of zal worden aangepast. Het eerste seizoen van de show kreeg acht afleveringen, terwijl seizoen 2 een upgrade kreeg naar tien afleveringen.
The Bear gaat over een getalenteerde chefkok, genaamd Carmen 'Carmy' Berzatto (gespeeld door Jeremy Allen White), die vanwege de dood van een naaste een sandwichshop erft en dit onsuccesvolle en voornamelijk rumoerige zaak weer eens op de rit moet krijgen. Hij moet dat samen doen met onder andere Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach).

Doorzetten ondanks de staking

Hoewel de staking de film- en televisieproductie heeft beïnvloed, lijken enkele projecten, waaronder The Bear, vastbesloten om hun producties voort te zetten en de fans te blijven voorzien van hoogwaardige content. De komst van het derde seizoen is daarom een lichtpuntje voor zowel de makers als het publiek.
Fans van de populaire serie waren al lang aan het wachten op een officiële aankondiging van een derde seizoen. De laatste aflevering van seizoen 2 verscheen namelijk al in juni, terwijl er al veel eerder groen licht werd gegeven voor het tweede seizoen.