Dit is wanneer Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verschijnt op HBO Max

News
donderdag, 28 april 2022 om 15:00
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is sinds deze maand in de bioscoop te zien, maar als je geen zin hebt om naar de bios te gaan hoef je niet lang meer te wachten of je kunt hem gewoon op de bank kijken via HBO Max. De film verschijnt namelijk eind volgende maand op de streamingdienst.
Onlangs voorspelden we dat het derde deel in de Fantastic Beasts-reeks, The Secrets of Dumbledore, of in de week van 16 mei, of in de week van 30 mei op HBO Max te zien zou zijn. Nieuwe films verschijnen namelijk ongeveer 45 dagen na bioscooprelease op de streamingdienst. De Nederlandse releasedatum was wel wat eerder dan de internationale, en die laatste neemt HBO Max als richtlijn. De film verschijnt dan ook 30 mei op de streamingdienst. Je hebt alleen een abonnement om The Secrets of Dumbledore te kijken, in tegenstelling tot Disney+ verbindt HBO geen extra kosten aan een nieuwe film.
Als je geen HBO Max hebt is er nog een andere optie om de film vanuit huis te streamen. Vanaf 30 mei is de film volgens Streamwijzer namelijk ook beschikbaar bij Pathé Thuis, maar dan natuurlijk niet gratis. De dienst biedt Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore aan als een Premium Film, wat betekent dat het wat meer kost dan gewoonlijk om de film te huren of kopen. Een paar weken later wordt de film beschikbaar voor de reguliere prijs.

Is The Secrets of Dumbledore de laatste Fantastic Beasts film?

Na The Secrets of Dumbledore stonden er eigenlijk nog twee films op de planning voor de Fantastic Beasts serie. Of deze films er ook werkelijk komen ligt aan het succes van deze derde film. Er zou dan ook nog geen script zijn geschreven voor de vierde film. De box office-opbrengsten zijn momenteel nog niet denderend, met een 'record' voor de laagste opbrengt van een Harry Potter-film in het openingsweekend. De kans is dus zeker aanwezig dat er geen vervolg meer gaat komen voor Fantastic Beasts.

Populair Nieuws