Sony blokkeert stapelen van PS Plus-abonnementen

News
donderdag, 28 april 2022 om 14:30
playstation plus oktober games bekendgemaakt 118811f1572459573
Veel gamers met een PlayStation 4 of 5 ondervinden de afgelopen dagen problemen met het verzilveren van pre-paid abonnementen van PS Plus of PS Now. PlayStation heeft nog geen officiële verklaring afgelegd, maar een aantal getroffen gebruikers melden door de klantenservice te zijn geïnformeerd dat het bedrijf het stapelen van abonnementen tijdelijk heeft geblokkeerd.
Als je een actief PlayStation Now abonnement hebt wanneer de nieuwe PS Plus ingaat in juni, wordt je PlayStation Now automatisch omgezet naar PlayStation Plus Premium, zonder extra kosten. Wanneer je je abonnement moet verlengen, betaal je de nieuw PlayStation Plus Premium prijs.
Als je zowel PS Now als PS Plus hebt, heb je Premium totdat de laatste van de twee abonnementen afloopt. Loopt je huidige PlayStation Plus abonnement over een half jaar af, maar je PlayStation Now pas volgend jaar, dan blijft Premium dus tot volgend jaar van kracht.

Sony steekt een stokje voor stapelen van abonnementen

Meerdere spelers proberen daarom de lengte van hun huidige abonnementen te verlengen, zodat ze zo lang mogelijk van deze deal gebruik kunnen maken. Het lijkt erop dat Sony hier allesbehalve blij mee is. In de reacties op een artikel van Push Square deelt een gebruiker een mail van de PlayStation klantendienst, waarin het volgende staat:
Mocht het inderdaad tijdelijk zijn, zou het op een latere datum dus weer mogelijk moeten worden om je abonnementen te stapelen.

Populair Nieuws