Wanneer komt Fantastic Beasts 3 naar HBO Max?

Article
vrijdag, 15 april 2022 om 9:00
Fantastic Beasts 3 The Secrets of Dumbledore is eindelijk uit in de bioscopen. Toch heeft lang niet iedereen de mogelijkheid om de film in de bioscoop te aanschouwen en dus kun je ook wachten op de HBO Max release van de film. Wanneer Fantastic Beasts 3 naar HBO Max komt leggen we je haarfijn uit.

HBO Max brengt films al snel

HBO Max stond in 2021 bekend als de streamingdienst waarop je bioscoopfilms vanaf dag 1 direct ook kon zien vanuit huis. In 2022 is dat met HBO Max niet meer mogelijk, maar de release van verschillende bioscoopfilms is al vrij snel gebleken. Zo komt The Batman al op 18 april naar de streamingdienst, precies 47 dagen na de release van de film in de Nederlandse bioscopen.
HBO Max doet dit niet zonder reden. Jason Kilar, CEO van WarnerMedia, heeft in een interview bekendgemaakt dat films na 45 dagen al uit te brengen op haar streamingdienst HBO Max. Voor The Batman komen daar nog twee dagen bij op, omdat de film anders in het weekend zou verschijnen en dat gebeurt doorgaans niet.
fantas1f1672393325

Fantastic Beasts 3 naar HBO Max in mei?

Met het interview van Kilar in het achterhoofd en de bevestigde releasedatum van The Batman op HBO Max, kunnen we op redelijke wijze voorspellen wanneer Fantastic Beasts 3 naar HBO Max komt. Tenminste, als we de Nederlandse releasedatum van de film aan mogen nemen. In dat geval zou de film in Week 20, de week van 16 mei verschijnen.
Indien we de internationale releasedatum van Fantastic Beasts 3 moeten volgen, schuift alles natuurlijk wel een paar weken op. De film is op 15 april internationaal verschenen, wat zou betekenen dat de HBO Max release in Week 22, de week van 30 mei zou komen.

Fantastic Beasts 3 via HBO Max of in de bios?

Het is dus duidelijk dat mei een leuke maand belooft te worden voor HBO Max als Fantastic Beasts 3 daadwerkelijk op de streamingdienst verschijnt in mei. Officieel heeft Warner Bros immers nog geen releasedatum bekendgemaakt. Ga jij de film in de bioscoop kijken of wacht je de release op HBO Max lekker af? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws