Prince of Persia: The Lost Crown krijgt een hoop gratis nieuwe modi

News
donderdag, 14 maart 2024 om 10:30
prince of persia the lost crownf1686251438
Ubisoft is voorlopig nog niet klaar met Prince of Persia: The Lost Crown. Er staat namelijk een hoop DLC gepland voor de game, waaronder meerdere gratis nieuwe modi.
Sinds januari is Prince of Persia eindelijk weer terug, na een pauze van maar liefst veertien jaar. Bovendien is het nieuwe deel een mix van oud en nieuw, aangezien Ubisoft heeft gekozen voor een 2.5-aanpak. Het is een slimme tactiek geweest, want Prince of Persia: The Lost Crown werd erg goed ontvangen, met gemiddeld een 87 op OpenCritic.
Ubisoft heeft bovendien een stuk meer in petto voor spelers. De Franse uitgever heeft namelijk een roadmap aangekondigd voor Prince of Persia: The Lost Crown en spelers kunnen voor heel 2024 nieuwe content verwachten.

Welke content komt er allemaal aan?

In maart komt eerst de gratis DLC Warrior’s Path uit, die nieuwe outfits voor Sargon toevoegt, maar nog veel belangrijker: twee nieuwe modi. Zo komt er een Speedrun Mode en voor de echte waaghalzen een Permadeath Mode. Eén foutje en je playthrough is ten einde.
In de lente komt vervolgens de Boss Attack DLC, met opnieuw nieuwe outfits en de Boss Rush Mode. In deze modus mag je het achtereenvolgens tegen verschillende bazen opnemen. Ook deze update is gratis, evenals de Divine Trials DLC in de zomer. De update voegt nieuwe ‘combat, platform and puzzle challenges’ toe en nieuwe amuletten en outfits.
Tot slot komt er ook nog een echte uitbreiding aan met een nieuw verhaal voor spelers om te doorlopen. Deze update is wel betaald en zal ergens in 2024 moeten verschijnen, maar wanneer precies is nog niet bekend.