'Dit is wanneer de Ranked modus naar Call of Duty Vanguard komt'

News
woensdag, 12 januari 2022 om 15:30
call of duty vanguard headerf1635931238
Het is de bedoeling dat er een Ranked modus komt in Call of Duty Vanguard. Dit is namelijk een tijdje terug aangekondigd ontwikkelaar Sledgehammer Games. Een releasedatum was nog niet bekend, maar een leaker heeft nu op Twitter laten weten dat hij denkt dat de gamemodus er binnenkort aan komt.
Volgens de leaker hoeven spelers niet lang meer te wachten, de gamemodus zou namelijk ergens in de aankomende weken worden toegevoegd. De leaker heeft helaas geen specifieke datum, maar mocht het waar zijn, dan geeft het spelers die hier naar uitkijken wel een goede indicatie.

Hoe zal de Ranked modus werken?

De leaker heeft nog een tweet geplaatst waarin hij zegt dat de gamemodus ongeveer zo zal werken zoals de Ranked modus uit Call of Duty WW2. Hier zullen dan ook onderdelen uit worden hergebruikt, maar de leaker zegt alleen niet welke onderdelen dit zijn.
Hopelijk zal het toevoegen van de gamemodus ervoor zorgen dat spelers weer terugkeren naar de game. Er zijn namelijk sinds de release veel fouten aangetroffen in de game, zoals een bug die ervoor zorgt dat rook niet meer uit een map verdwijnt. Spelers haken hierdoor af. Een Ranked modus die deels geïnspireerd is op een al eerder succesvolle gamemodus kan hier dus misschien verschil in gaan maken.