Beste kinderseries op Netflix- Van 5 tot en met 12 jaar

Article
zondag, 24 juni 2018 om 14:02
beste kinderseries op netflix kinderseries van 5 tot en met 12 jaar 133738
Iedereen heeft wel een idee wat de beste kinderseries op Netflix zijn. Zijn het de klassieke series die je zelf als kind heb gezien of zijn het de nieuwste series die enorm goed geanimeerd zijn? Wij hebben de beste kinderseries op Netflix op een rijtje gezet.

10. Trolls - Door Met de Beat

In 2016 verschenen de karakters van Trolls voor het eerste in een film die ‘Trolls’ heette. Dit was een enorm succes voor jonge kijkers.
Nu is er ook een serie van de Trolls, deze heet Trolls - Door Met de Beat. Hierin probeert koningin Poppy de vrede tussen alle trollen en de Bergens te behouden. Met z’n allen gaan ze hun favoriete sporten beoefenen en misdaad bestrijden. De serie heeft daarmee een andere verhaallijn dan de film.
133739

9. De Trollenjagers

Jim Lake Jr. is een doodgewone jongen die op zijn we naar school een mysterieus amulet vindt. Hij komt erachter dat zich onder Arcadia een enorme trollenbeschaving bevindt.
Doordat hij degene is die het amulet vindt, wordt hij bekroond als de Trollenjager. Hier is Jim Lake Jr. nog niet op voorbereid. Hij zal de goede trollen moeten beschermen tegen de wraakzuchtige vijanden. En dat is nog zo makkelijk niet.
133746

8. Geronimo Stilton

Toen je klein was, heb je vast wel een keer een van de boeken van Geronimo Stilton in je handen gehad. De verhalen rondom deze slimme muis werden geschreven door Elisabetta Dami en zijn geïllustreerd door onder andere Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto.
In de serie van Geronimo Stilton volgen we de avonturen van de muis, die van beroep journalist is. Het liefst zou Geronimo een keer een rustig dagje hebben, maar hij wordt samen met zijn neefje Benjamin Stilton keer op keer betrokken in een nieuw avontuur. Tijdens de avonturen gaan neef Klem Stilton en Geronimos zus Thea ook vaak mee.
133748

7. Lang Leve Koning Julien

Je kent koning Julien vast wel uit de filmreeks van Madagascar. Hier is het personage voor het eerst te zien op het eiland Madagascar wanneer de hoofdrolspelers uit een dierentuin ontsnappen en op het eiland belanden. Koning Julien speelt niet een super grote rol in Madagascar, maar zijn verschijning in de films was zo’n succes dat Dreamworks besloot een serie over koning Julien te maken.
De strenge, maar laffe ringstaartmaki koning Julien XII wordt gedwongen stil zijn koninkrijk te leiden, anders wordt hij aangevallen door de fossa die daar leeft. Volgens de voorspellingen van de Masikura zal de fossa koning Julien opeten. Omdat hij hier bang voor is draagt hij zijn koningschap over aan zijn neefje Julien XIII, die bekend staat als een egoïstisch feestbeest. Julien XIII komt in verschillende problemen en zijn oom probeert zijn beslissing ongedaan te maken.
133751

6. Skylanders Academy

Deze kinderserie is vanaf 2016 op de buis. Dit is dus niet een serie waar echte 90’s kids bekend mee zijn. Dit betekent niet dat ze niet super enthousiast over deze nieuwe kinderserie kunnen worden. De serie is in navolging van de gelijknamige gameserie.
Skylanders volgt de avonturen van Spyro, Stealth Elf en Eruptor. Samen met hun vrienden Jet-Vac en Pop Fizz leren zij hoe ze de Skylands moeten beschermen tegen verschillende schurken. Dit doen ze op magische wijze met krachten die gebaseerd zijn op elementen zoals water, vuur en lucht.
133753

5. De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Als je Shrek heb gezien, dan bestaat er een grote kans dat de pratende kat (de Gelaarsde kat) je misschien wel bekend voor komt. De gelaarsde kat had niet een super grote rol in Shrek, maar iedereen die de film gezien heeft weet zeker wel wie hij is. Ook is er een film gemaakt over dit personage, genaamd ‘Puss in Boots’.
De avonturen van de gelaarsde kat spelen zich af na de gebeurtenissen die plaats hebben gevonden in de film ‘Puss in Boots’. De gelaarsde kat is in het verborgen stadje San Lorenzo en breekt hier een magisch schildje, dat San Lorenzo beschermt van de buitenwereld. De gelaarsde kat besluit in het stadje te blijven en het schild te beschermen tegen vijanden. Ook sluit hij verschillende vriendschappen met weeskinderen.
133755

4. Draken: Race Naar de Rand

Na het enorme succes van de films van ‘Hoe tem je een draak’, besloot Dreamworks een serie over de films te maken die exclusief op Netflix te zien was.
In deze Draken: Race naar de Rand volgen we net zoals in de film, de avonturen van Hikkie en Tandloos. Het doel van het duo is om nieuwe werelden en nieuwe draken te ontdekken die nog nooit gezien zijn. Intussen proberen zij een eind te maken aan de oorlog tussen de draken en vikingen, die al jaren speelt. Dit laatste brengt ze regelmatig in de problemen waar ze samen uit moeten zien te komen.

3. Winx

Deze animatieserie genaamd Winx is in Italië gemaakt en geregisseerd door Iginio Straffi. Er zijn 182 afleveringen van de serie gemaakt die verdeeld zijn over zeven seizoenen. Winx werd altijd op Nickelodeon uitgezonden.
In Winx volgen we de avonturen van de zes feeën Bloom, Stella, Techna, Flora, Lela en Musa. De zes feeën proberen het kwaad uit de weg te ruimen en hebben de heksen Darcy, Icy en Stormy als vijanden. Vaak nemen ze het tegen Darcy Icy en Stormy op en komen ze terecht in een strijd.
133759

2. Powerpuff Girls

Powerpuff Girls gaat over drie meisjes genaamd Blossom, Bubbles en Buttercup. De drie meisjes zijn niet zomaar meisjes, maar ze hebben superkrachten. De meisjes zijn namelijk gemaakt door Professor Utanium die dat deed met ‘suiker, zout en alles waar je van houdt’. Toen Professor Utanium een flesje Element X in het goedje liet vallen ontstond er een explosie waardoor de meiden met superkrachten zijn ontstaan.
De Powerpuff Girls moeten het stadje Townsville beschermen tegen monsters en criminelen, maar intussen gelden er wel regels voor de dames. De Powerpuff Girls zijn in de serie namelijk ongeveer 5 jaar oud. En dus moeten ze bijvoorbeeld op tijd thuis zijn.
De meisjes hebben geen wenkbrauwen, vingers, tenen, neus of oren en hun uiterlijk is daardoor helemaal niet realistisch. Kinderen letten hier niet op dus eigenlijk maakt het helemaal niets uit, die vinden het uiterlijk van de drie meisjes alleen maar leuk!
133761

1. Totally Spies

Veel mensen hebben deze serie als klein kind fanatiek gevolgd. Geen aflevering kon voorbij gaan zonder dat de kinderen hem gezien hadden! Totally Spies is gemaakt in Frankrijk en werd uitgezonden via Disney XD (vroeger Jetix) en Cartoon Network in een groot deel van Europa. Buiten Europa werd Totally Spies ook uitgezonden in Japan en de Verenigde Staten.
De meiden Sam, Alex en Clover staan centraal in de serie Totally Spies. De drie wonen in Beverly Hills en gaan samen de strijd tegen het kwaad aan. Op de meest onverwachte momenten worden zij door hun baas Jerry opgeroepen en naar het hoofdkwartier van WOOHP meegenomen. Dit komt door tunnels die overal kunnen verschijnen waar zij zich op dat moment bevinden.

Genoeg van de beste kinderseries op Netflix?

Als je genoeg heb van de beste kinderseries op Netflix, dan hebben we hier ook nog de leukste kinderfilms op Netflix. Als je eerder op zoek bent naar spelletjes, dan hebben we hier de beste games voor kinderen.