Dit is het Viaplay-programma bij de GP in Australië

News
vrijdag, 08 april 2022 om 9:00
viaplayf1647263873
Dit weekend is het na een weekje rust tijd voor de derde Grand Prix van het nieuwe Formule 1 seizoen. Deze wordt natuurlijk weer uitgezonden door Viaplay. Het precieze programma is nu bekend en wij zetten het voor je op een rij.
Dit weekend gaat de Formule 1 van 2022 verder in Melbourne, Australië. Er wordt gereden op het Albert Park Circuit, dat voor dit seizoen vernieuwd is. Zondag wordt de uiteindelijke race gereden, maar de coureurs zijn al vanaf vandaag druk in de weer.
Dat alles wordt gecoverd door Viaplay. Het programma voor het weekend zetten we hieronder voor je op een rij.
Vrijdag
  • Vrije training 1 (4.55 uur - 6.10 uur)
  • Vrije training 2 (7.55 uur - 9.10 uur)
  • Studio Formule 1 - Shakedown (12.00 uur - 13.00 uur)
De vrije trainingen zijn vanwege het tijdsverschil met Australië voor ons in Nederland nogal vroeg. Beide krijgen commentaar van Allard Kalff en Sebastiaan Bleekemolen. De meest opvallende momenten en de verwachtingen voor de rest van het weekend worden in Studio Formule 1 - Shakedown besproken door Amber Brantsen en haar gasten.
Zaterdag
  • Vrije training 3 (4.55 uur - 6.10 uur)
  • Kwalificatie (7.30 uur - 10.00 uur)
Ook voor de tweede dag moet je op tijd op als je alles wil volgen. De laatste vrije training is vroeg in de ochtend. Op een iets redelijker tijd is het tijd voor de kwalificatie voor de GP. Voor aanvang is er een vooruitblik onder leiding van Amber Brantsen en het commentaar is van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.
f1viaplayf1641918326
Zondag
  • Grand Prix van Australië 6.00 uur -10.00 uur
Ook voor de Grand Prix zelf zul je vroeg je bed uit moeten. Vanaf 6.00 wordt er weer vooruitgeblikt op de race, zowel vanuit de studio als op locatie. De start van de werkelijk race is ‘pas’ om 7.00 uur.
Maandag
Studio Formule 1 - Tracktalk 15.00 uur - 15.45 uur
Maandag weten we natuurlijk al lang en breed wie de winnaar is van de Grand Prix van Australië, maar dan is er nog steeds van alles te bespreken. In Tracktalk bespreekt Amber Brantsen met gasten de highlights van de race. Ook is er een analyse van de Grand Prix.

Kijk de Formule 1 gratis

Het mag gezegd worden dat Viaplay inmiddels een controversiële dienst is als het op de Formule 1 aankomt. Lang niet iedereen is blij met de streamingdienst. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Sommige daarvan zijn zelfs gratis en die hebben we hier voor je op een rijtje gezet.