Update - Dit is de releasedatum van Star Wars Outlaws

News
woensdag, 10 april 2024 om 9:30
star wars outlawsf1687274996
Star Wars Outlaws moet dit jaar nog verschijnen, maar Ubisoft heeft nog niet laten weten wanneer precies. De datum lijkt alleen per ongeluk bekend te zijn gemaakt. De beschrijving van een aankomende trailer onthult de release van de game.

Update - Releasedatum Star Wars Outlaws officieel bekend

De nieuwe trailer van Star Wars Outlaws is uit en bevestigd dat de eerder gelekte informatie klopte. De game verschijnt op 30 augustus van dit jaar en is met de Gold Edition of Ultimate Edition tot drie dagen eerder te spelen. In de Ultimate Edition is ook een Season Pass inbegrepen, maar het is onduidelijk wat voor content die met zich meebrengt. Als pre-order bonus kun je "Kessel Runner"-skins krijgen voor je ruimteschip en speeder.
Oorspronkelijk bericht:
Vanavond verschijnt er een nieuwe trailer voor Star Wars Outlaws. Aangezien er al een tijdje geruchten zijn dat de game voor het einde van de zomer uit moet komen, leek het al redelijk aannemelijk dat er samen met die trailer een releasedatum, of in ieder geval een nauwkeurige periode zou komen. Dat blijkt ook zeer waarschijnlijk het geval: het YouTube-kanaal van Ubisoft Japan noemt een datum in de beschrijving van de trailer.
Inmiddels is de video en de beschrijving uit de lucht, maar volgens VGC stond de releasedatum vermeld als 30 augustus. Bovendien lijkt het erop dat je de game nog eerder kunt spelen dan die datum. De videobescrhijving bevat namelijk ook wat details over speciale edities van de game.
Zoals veel Ubisoft-games krijgt Star Wars Outlaws een Gold Edition en een Ultimate Edition. Met beide kun je de game drie dagen eerder spelen, dus op 27 augustus. Er zijn ook digitale bonussen inbegrepen bij deze editie, maar het is niet duidelijk wat voor bonussen dat zijn.

Star Wars Outlaws trailer op komst

De trailer waar al deze informatie bij hoort verschijnt al snel. Om 18.00 uur vanavond is hij als het goed is te zien. Als het goed is hebben we dus al snel bevestiging of alle informatie van het Japanse kanaal klopt, al lijkt het onwaarschijnlijk dat er foute informatie te vinden was op een officieel kanaal van Ubisoft.
In Star Wars Outlaws kunnen spelers zich mengen in de criminele onderwereld van de galaxy far, far away. De game speelt zich af tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi en volgt een nieuw personage, genaamd Kay Vess. Hoewel er keuzevrijheid is, is er maar één verhaal, met één einde. Verdere verhaaldetails komen vanavond in de nieuwe trailer.
Dit bericht is bijgewerkt op 10 april 2024.