‘Dit is de releasedatum van Redfall’

News
vrijdag, 13 januari 2023 om 19:00
redfall headerf1623841369
Redfall en Starfield komen in de eerste helft van dit jaar uit. Maar wanneer precies is nog niet officieel bekend. Maar nu beweren verschillende insiders het te weten.
Xbox had in 2022 een wat mager jaar en dat was deels te wijten aan het uitstel van Starfield en Redfall. Dat betekent natuurlijk wel dat er dit jaar juist veel te beleven is op Xbox. Beide games moeten verschijnen voordat we op de helft van het jaar zijn en dat lijkt ondanks geruchten van intern uitstel van Redfall ook haalbaar te zijn.
Naar verluidt verschijnt Redfall in mei van dit jaar en sommige insiders beweren nu zelfs een exacte datum te hebben. Op Twitter meldt eXtas1s, die eerder details had over Overdose van Kojima Productions, dat Redfall “100 procent” zeker uitkomt op 2 mei. Deze tweet volgde op inmiddels verwijderde berichten van Brad Sams waarin hij via emoji de woorden “Red Fall 2nd May” schreef.

Wanneer wordt de releasedatum van Redfall onthuld?

Die datum van 2 mei is nog niet officieel bekend, maar wie nu een exacte datum voor de game wil delen moet heel zeker zijn van zijn zaak. Er staat namelijk een Xbox showcase gepland voor 25 januari, waarbij vrijwel zeker een releasedatum van Redfall wordt gedeeld. Wie nu dus iets fout lekt valt snel door de mand.
Redfall is overigens lang niet de enige game die in die Xbox showcase aan bod komt. Xbox heeft heel wat te onthullen, helemaal omdat het in een vorige showcase beloofde dat alles in die presenatie binnen een jaar uit zou komen. De aankomdend show duurt ongever drie kwartier, dus er is genoeg tijd om veel games te laten zien.

Populair Nieuws