Vanaf wanneer kun je Hogwarts Legacy op de PS5 spelen?

News
zaterdag, 14 januari 2023 om 7:00
hogwarts legacyf1673674949
De hype train is in volle gang, al het Hogwarts Legacy nieuws wordt massaal bekeken op de website. De datum van 10 februari komt dan ook al snel dichterbij. De Hogwarts Legacy deluxe edition kan weer besteld worden. Je krijgt de game dan eerder en dus kun je eerder Hogwarts Legacy spelen op de PS5 en andere platformen.
Veel mensen kijken uit naar Hogwarts Legacy. De ‘nieuwe Harry Potter’ kent meerdere uitgaves, maar de collector’s edition was binnen no time uitverkocht. Gelukkig kan de deluxe edition voor de PS5 weer besteld worden bij bol.com. Dit is wat deze versie bevat qua extra’s in vergelijking met de standaard editie:
Dit is wat de Hogwarts Legacy: deluxe-editie allemaal bevat:
  • 72 uur eerder toegang
  • Zwarte-Kunstenpakket:
  • Berijdbare Terzieler
  • Strijdarena Zwarte Kunsten
  • Cosmetische set Zwarte Kunsten

Grijp je kans en scoor deze editie nu voor de PlayStation 5

Dus wil je dat hebben? Grijp dan je kans. De game kost 74,99 euro
Als jij de normale editie wilt hebben, is deze momenteel het voordeligst om bij Amazon te bestellen. Daar betaal je nu 54,99 euro.
Hogwarts Legacy komt uit op meerdere platformen, maar als je komende maand wilt spelen op de Switch of op de Xbox One of PlayStation 4 kom je van een koude kermis thuis. Niet alles komt namelijk tegelijk uit. De PlayStation 4 en Xbox One-versies verschijnen op 4 april. De Switch-versie komt op 25 juli uit.

De Hogwarts Legacy gameplay

In Hogwarts Legacy ben je een student van Hogwarts. Je maakt een eigen karakter dat over bijzondere tovenaarskrachten beschikt. Deze krachten kunnen gevolgen hebben voor de hele Wizarding World. Naast dat je de mysterie rondom deze krachten ontrafelt, blijf je een Hogwarts student.
Het is daarom de bedoeling dat je ook aan de activiteiten van de school meedoet. Eerst word je gekoppeld aan één van de vier huizen die we uit de Harry Potter films en boeken kennen: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw of natuurlijk Slytherin. Binnen deze huizen kun je allerlei vrienden maken. Maar Hogwarts blijft een school en daarom is het ook de bedoeling dat je naar klassen gaat. Uitereraard kun je op een flinke portie magie rekenen!