‘Dit is de releasedatum van Hellblade 2’

News
woensdag, 17 januari 2024 om 11:00
hellblade 2f1595516631
Xbox-fans wachten al enige tijd op Senua’s Saga: Hellbade 2, het vervolg op Hellblade: Senua’s Sacrifice. De game werd jaren geleden aangekondigd, maar heeft nog geen releasedatum. Die is nu mogelijk gelekt.
Het is alweer ruim vier jaar geleden dat Senua’s Saga: Hellbade 2 werd aangekondigd. Als het goed is moet de game dit jaar verschijnen, maar er hangt nog geen datum aan. Maar bronnen van eXputer beweren te weten wanneer de game uitkomt.
Hij zou namelijk verschijnen op 21 mei van dit jaar. Mei is momenteel nog geen heel drukke maand qua games, dus er is zeker ruimte om er nog wat games in te plannen. Of deze datum klopt, horen we mogelijk al heel snel.

Xbox Developer Direct met Hellblade 2 aanstaande

Xbox komt namelijk op 18 januari met een Developer Direct, waarbij Hellblade-maker Ninja Theory de game laat zien. Mogelijk wordt hierbij de releasedatum ook onthuld. De Direct is te volgen via onder andere Twitch en de YouTube-kanalen van Xbox en Bethesda.
Dat de stream ook door Bethesda wordt uitgezonden, heeft er alles mee te maken dat Hellbade 2 niet de enige game is die getoond wordt. De Indiana Jones-game die bij Bethesda-studio MachineGames in ontwikkeling is, is bijvoorbeeld ook van de partij. Verder worden Ara: History Untold en Avowed getoond.