'Xbox komt later deze maand met een grote showcase'

News
maandag, 08 januari 2024 om 15:30
rsz xbox201f1620805167
Het lijkt erop dat Xbox het nieuwe jaar meteen goed gaat beginnen. Naar verluidt wordt er namelijk later deze maand een grote showcase georganiseerd door de uitgever.
Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Wat dat betreft heeft Xbox wat om in te halen, want het afgelopen jaar is de PlayStation 5 een stuk succesvoller geweest dan de Xbox Series X. Het lijkt er dan ook op dat het bedrijf iets heeft gepland om duidelijk te maken waarom je in 2024 de console wel in huis moet halen.
Volgens Reddit-gebruiker Zantorn, die wel vaker nieuws al eerder naar buiten brengt, staat het eerste Xbox-event van het jaar gepland in de week van 14 januari. Volgens de informatie staat de datum nu echt intern vast en zal die niet meer verschoven worden.
Het gerucht wordt bevestigd door Insider Gaming. De publicatie heeft ook van haar bronnen begrepen dat er een evenement gepland staat ‘binnen de komende paar weken’. Eerder was er een afbeelding opgedoken dat er een showcase gepland staat voor 25 januari.

Om wat voor showcase gaat het?

Volgens de gerucht is het event dat binnenkort georganiseerd wordt een Xbox Developer Direct. Tijdens zulke showcases krijgen ontwikkelaars meestal ruim de tijd om te laten zien waar ze momenteel mee bezig zijn en kan er nieuwe informatie gedeeld worden. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een releasedatum of de aankondiging van een nieuw project.
Het lijkt er in ieder geval op dat we meer informatie gaan krijgen over Senua’s Sacrifice: Hellblade II, Avowed en Towerborne.

Populair Nieuws