‘Dit is de releasedatum van EA Sports FC 25’

News
maandag, 08 juli 2024 om 10:00
easportsfcf1652369616
Er komt al sinds jaar en dag jaarlijks een nieuwe voetbalgame uit van EA. Voorheen heette die FIFA, maar sinds vorig jaar gaat de reeks door het leven als EA Sports FC. Ook dit jaar wordt er een nieuwe game verwacht en daarvan lijkt de releasedatum nu bekend.
De releasedatum van EA Sports FC 25 zal geen heel groot mysterie zijn. Een nieuwe game in de reeks verschijnt niet alleen jaarlijks, maar ook jaarlijks rond dezelfde tijd. Het lijkt dat de datum ook dit jaar valt wanneer je hem ongeveer verwacht.
Volgens de leaker Billbil-kun, die onwaarschijnlijk vaak gelijk heeft, verschijnt EA Sports FC 25 namelijk op 27 september. Er zijn volgens de leaker twee verschillende edities: een standaardversie en een Ultimate Edition. Deze kosten (op PC) respectievelijk 69,99 en 99,99 euro, wat onveranderd is ten opzichte van de prijzen van vorig jaar.
Met de Ultimate Edition kun je volgens Billbil-kun ook wat eerder aan de slag. Die versie geeft je namelijk een volle week early access voor de game, zodat je op 20 september al kunt gaan spelen. EA Play leden kunnen ook al vanaf 20 september aan de slag, maar dan met een proefversie van 10 uur.

EA Sports FC 25 is nog steeds niet volledig next-gen

Hoewel de PS5 en Xbox Series X al een paar jaar oud zijn, zijn er nog veel games die ook op de vorige consolegeneratie uitkomen. Dat zou ook het geval zijn voor EA Sports FC 25. Het account PlayStation Game Size (dat ook de weinig verrassende logo’s voor de game lekte) meldt dat als reactie op Billbil-kun.
Het kan zijn dat we snel uitsluitsel hebben over alle gelekte informatie. Want hoewel de game nog niet officieel is onthuld, verwacht Billbil-kun dat er snel een onthulling volgt. Die is mogelijk zelfs nog voor het einde van de week.

Populair Nieuws

Laatste Reacties